domingo, 3 de julio de 2011

KDD Topabajo Pic de Romagueras

Este passat disapte ruta de les bones.... era la Kdd Topabajo al pic de Romageras.
eren les 7'15 i me acabava de despertar, tenia que estar a Bellús a les 8'00, aixi que sense encantar-me cap a dalt, a les 8'00 estava allí i era el primer en arribar. al poc de temps van anar arribant tots els participants i de uns 12 de un principi, en érem 21. bon gup.

eren sobre les 8'30 quant eixirem de Bellús en direcció de la primera pujada, en direcció de la solana de Benigànim una xicoteta parada per fer una foto a este animalet,



jeje jo no el agarre en les mans!!!!
ja desprès seguirem pujant i la calor començava ja apretant, aixi que a la ermita. una paradeta antes al deposit d'aigua i refrescar.


tot seguit a la ermita on estava tanca, cridarem i el home ens va rebre encantat i a la vegada un poc sorprès per la cantitat de gent, el home molt gentil ens va ensenyar les instal·lacions i on aprofitarem per pegar un mosset, ahí es on Rafa va deixar en evidencia les barretes energètiques de el decatlon i va portar les seues. 100% CASERES!!!!!










ja desprès de el piscolabis pujarem cap a la cima i on ens posarem les protes per fer la primera trialera i on vam tindre una punxada i on va hi haure uns quants que se despistaren en un encreuament, cosa arreglada. un poc mes avant una altra punxada i de ahí arribarem ja baix.




una vegada tots teníem que tornar a pujar per el mateix camí que antes fins al encreuament de el deposit. allí esperarem a la resta de gent, desprès de estar agrupats de nou baixarem fins al port de Benigànim i on teniem que pujar fins la cantera per anar a buscar la segon trialera, L'Andalusa!!






de nou a posar-nos les protes i cap avall fins al camí que ens portava a la ultima trialera, Pont Roma. allí tenirem una trencada de cadena, però sense mes a baixar cap a la chopa de Alboi on aprofitarem tots per beure i refrescar-nos, ja que mes de un anàvem sense aigua ja feia uns kilòmetres. altres també es tiraren al riu directament.



allí es separaren ja els camins i jo ja tenia que anar cap a Xàtiva, era la una del mig dia passada, i per les arcadetes al camí sant Antoni i a caseta.
dia de molta i la volta molt bona però pesa per la temperatura. molt bona compañia i esperem repetir mes avant. un saludet.un enllaç amb mes fotos i videos.
http://www.foromtb.com/showthread.php?361210-ZONA-TOPABAJO-ALICANTE-%28the-PINK-side%29.-Rutas-bicis-y-chorradas.../page1168t per a tots
un alte enllaç del  organitzador de la ruta.
http://tipotane.blogspot.com/2011/07/topabajo-bellus.html

2 comentarios:

  1. Gràcies per vindre i ajudar-me a guiar a la gent. A vore si ara que ja els coneixes t'apuntes alguna altra volta.;)

    ResponderEliminar
  2. De res xic, que menys que ajudar en lo que es pot. jo espere participar en mes rutes com estes, aunque a un nivell mes baix baixant,pero jo he disfrutat a la meua i sobre tot la bona compañia.
    PD. la meua dona me diu que si la volta te striper me deixa les maletes a la porta de casa quan torne!!!!!

    ResponderEliminar