viernes, 22 de julio de 2011

Alt del Monduver

 Hui eixida de bandera, tenia ja ganes de pujar  al Monduver i hui ha arribat el dia. eren les 6'30 i el despertador feia acte de presencia. Com es de costum m'he  fet un desdejuni carregat per a tal event.
 a les 7'15  estava a la bike i el dia es presentava un poc nuvol, però molt bona temperatura per a rodar.


he anat cap a Genovès per agarrar el camí de la casa Perot, molta gent caminant a la fresca, inclús el mecànic de Sanchis que també l'he vist. no he forçat la maquina per estos camins, ja que son un poc traicioners i alguna vegada me l'han jugat, ja que de vegades he apretat per allí i desprès me han passat factura per fer, i esperant-me el Monduver he preferit reservar. he arribat a Pla de Corrals fresquet i ja cap a Barx per el porte't, he fet lo mateix de antes, no forçar molt i de pas fer unes fotos del paratge,ja que hui la ruta es tota de camins. ja casi dalt si que he forçat un poc e inclús he posat el plat gran fins dalt.


Desprès he agarrat el camine't de terra que entra a la dreta i es junta en el de la Drova que ens deixa a els xalets.
Ahi he mirat cap a dalt del Monduver i jo mateixa m'he dit," xaval, no saps on vas" jejeje. primera rampa de la pota el macho, molt de desnivell. ja la havia pujat una vegada en la trope però eixe dia eu pensarem millor i anàrem a esmorrar.


hui no ha segut aixi i amb un parell cap a dalt, ja no eren les rampes tant fortes però hi havia que pujar, al punt que se acaba el asfalt comença un de formigo, allí posava al cartell, alt del Monduver. jo pensava!!! ja esta tot. he segut el camí i no veas lo que quedava encara, pujades i pujades, cada curva pareixia ja la ultima i quan arribava, mes pujades. ja fart de pujar  i pujar, a la fi les antenes.




he parat una mica a vorer el paisatge ja que hi havia un descanse't hi he fet unes fotos, a continuació mes de lo mateix  fins dalt, ja era hora. he fet unes fotos per allí ja que del paisatge no he pogut per la boira, vaja tela que pena. haver gaudit de les vistes que te, aunque un poc mes avall he parat per fer una a la platja.




la baixada sense comentaris, creia haber-me engañat de camí, no pot ser que ja estiga baix,en lo que ha costat deu meu. segur estic que si arriba a estar Vitin habera diu lo mateix. una vegada baix i per el camí de la Drova a fer la tornada a casa, antes una paradeta per carregar aigua ja que estava sec.

per el porte't cap a baix i a Pla. desprès he anat a Barxeta i per els patos a Lloc Nou, per darrere del poble he anat fins la protectora i la fabrica de taulells. per la carretera ja quedava anar fins a Xàtiva on me esperava la ducha.
resum de la ruta, 58km de volta. altitud segons el cartelet 837Metres, molt bona ruta física i mental, ja que si el coco te la juga, no puges.
Esta volta me agradaria dedicar-la a un gran amic i ex-company de ruta. Vitin, ja que hem compartit moltes pujades junts i hui el he tirat de menys. un fort abraç.

3 comentarios:

  1. Ooooooooooooooooosti.... ixa si que la tenim que fer, que jo no he pujat mai.

    He parlat en Carlos d'Elx.... probablement el cap de setmana del 20-21 d'agost anem a esmorzar un sepionet ja saps a on.;)

    ResponderEliminar
  2. home,al ricardo que els pesca al riu jajajaja.conta amb mi.
    la del monduver quant vuigues la fem, pero hi ha que eixir pronte, la veritat que es dura la pujada pero dalt la vista recompensa, la mala sort meua va ser que estava nuvol i no es veia res desde dalt.

    ResponderEliminar
  3. ahhh i quant tornem de sumacarcer una pujadeta als caballets de la fira de Xativa jejeje

    ResponderEliminar