domingo, 17 de julio de 2011

Senda de les Gasolineres

hui eixida amb David, ja tenia la bike desprès de tres setmanes al taller i a la fi el desviador no el tenia ben posat, che que mecànics! hem parat nomes eixir i ajustar el desviador ja que les dens del plat gran tocaven el desviador i aixo pareixia la filharmònica de Viena jeje.
Pues ja arreglat la ruta de hui era anar a fer la senda de les gasolineres de L'olleria, ja que David no la coneixia, hem anat per el camí sant Antoni en direcció a la senda de la cova negra, feia encara bon estar ja que eren les 7'30, també de camí li he explicat per ones fa la senda del pou i on acaba, David també desconeixia la senda.


to seguit i en direcció a Bellús hem vist a prou gent caminant, i un parell de escaladors. Ja en Bellús he agarrat el camí que puja per el barranc que va al mas del Salido, la veritat que hem pujat be, mes a dalt hem fet la senda que porta fins al camí de asfalt i que porta als xalets.



El David ja notava el agotament físic de no eixir, encara quedava la pujada que porta a les creuetes  i ja agotat ha fet un tram a peu fins que ha recuperat forces per fer la pujada, també hem vis uns rallymans tots enfurits cap a dalt.. recollons si es Vicent, un excompañer de feina. amb el permís de David he pujat en ells i de pas preguntar si també feien la senda i baixar junts, però no!! no som de trialeres deien... pue be.ja estava dalt i esperant un poc a David me posat les protes per baixar, ja David dalt i preparat per baixar, el primer tram mes complicat però ja desprès tot damunt la bike es pot fer, mes be o mes mal pero se pot.



no he tingut molt de temps per fer fotos ja que esta senda es tant divertida que en lo ultim que penses es fer fotos jeje. se ha fet curta la baixada en diu David quan estàvem baix, jeje. a mi també però ja esta tot. de ahi a Xativa i esmorsar a chulla on hem comentat la volta i hem fet unes rises. a la fi 30km mes. espere fer alguna eixida mes entre setmana i Diumenge fer la senda de Miralles i la cantera de Barxeta.

2 comentarios:

  1. Bona ruta, però molta calor... jo he eixit a pegar una minivolta amb la moto i una avespa m'ha amargat el matí filla de.....

    ResponderEliminar
  2. jeje la avespeta, la veritat que ha fet molta calor,pero a les 10'15 estavem esmorsant.

    ResponderEliminar