lunes, 27 de junio de 2011

Investigacio a la senda del pou i Alboi

Hui una eixideta mes, poca cosa, però tot suma.
Eres les 18'30 i la calor apretaba, però es podia rodar. he anat a investigar la senda del pou, i per el camí sant Antoni, fins el camí asfaltat que en van dir. el he seguit fins al final i on esta el pou. pica tota amunt, però no es res.





una vegada allí una foto, i darrere mateixa del pou comença la baixada. esta molt be, rapida sense complicació i amb un parell de curves tancades.mira que ser de Xàtiva i no saber de esta senda.
una vegada baix, he seguit la senda en direcció a les arcadetes i de ahí hasta la casa de la llum, i per el pontet del riu a Alboi, que bo estava el riu per pegar-se un bany.



he continuat i per on Rafa me va explicar el camí he anat a investigar la senda del trenet que porta fins al pont roma que be de la senda L'Andalusa. he pujat per el camí deixant-me la senda que va a la peña blanca i on un poc mes amunt hi ha un altre encreuament, ahí he tingut dubtes i he cridat a Rafa solucionant el problema.


he començat i molt be, fins que un matoll tenia una sorpresa guardada i me ha tirat de la bici, amb la mala sort de caure damunt la bici. me cremat en el disc al gemelo i no veas, que pupa. he seguit i disfrutat de la senda la he seguit fins al final i on he vist l'altre pontet, he creuat els dos i poc a poc fins la chopa de Alboi i on la crema estava amargant-me ja la volta.





tirant aigua a la crema cada dos per tres i aixi aliviant el mal he creuat el pontet nou, i per les arcadetes cap a casa per el camí sant Antoni. ja en casa he vit la ferida i he decidit anar a urgències i me han curat la ferida i me han envenat el gemelo fins el dimecres que torne anar, per el reto tot be i espere eixir prompte que disapte hi ha KDD al pic de Romagueras.

2 comentarios:

  1. osti tu!!!!! quina putà!!!! espera que no siga res.;)

    ResponderEliminar
  2. no res xic el gemelo envenat,el divendres vaig a vore si meu lleven.
    ja me diras la hora per al disapte, el david no se com quedara, ja que el dimarts encara no havia portat la bici.... si siguera jo el mecanic la tiraba a la ferralla directament, jejejeje

    ResponderEliminar