viernes, 10 de junio de 2011

Divendres i Creuetes

Hui eixida,he estat tota la nit pegant-li voltes a vore quina volta feia hui, i tinguen ganes de machacar un poc la maquina, he decidit anar a les creuetes.
a les 8'00 he eixit de casa i he anat en direcció a Notvele i enfilar-me per el camine't que hi ha antes del polígon, aixi menys carretera. he eixit a la redona de Annahuir i en direcció a la via de servici, a la altura del pont per a creuar la autovia me parat a fer una foto i vore aixi el punt on se puja, la veritat que ja me apetia pujar molt jajaja però com els de Aragó, cap amunt.

 ja per el camine't que enllaça al port de L'Olleria hi ha una quadra amb cavalls i ja que estaven a prop he immortalitzat el cavall, que bonic exemplar.

ja pujant a un ritme prou bo me fixat a la dreta amb una señal que son de estes de quant Franco era jove per lo menys.

continuant amunt i ja començant les rampetes de formigo hi havien uns lletrerets molt còmics de alguna martxa que hi han fet, algun que altre deien,  a 50m esclafit, a 100m pulmons, Pep piu de ferro i alguns mes que no me enrrecorde, gracies a ells se me ha fet mes amena la pujada en alguna que altra rissa, la veritat que les pujades cremen i mes quant has portat un ritme pou alt antes de elles, asi la foto de la señal que indica el desnivell.


una vegada superat les rampes me enfilat cap el restaurant i per allí cap a dalt. si no havies pujat ahí tens un caramelet jejeje, lo que no se si eixe restaurant estara obert encara??? no se.
pues be poc a poc he anat pujant i realment no me ha costat de pujar, sobre estar dos setmanes parat el meu cos se ha portat be, una vegada dalt i com sempre unes fotos i descansar una mica. deu meu lo que habera pagat per un bocata de pernil amb formatge allí dal




una vegada feta la pausa cap avall en direcció Bellús, la baixada estava realment trencada en alguns trams Peró com diuen,cap a baix hasta les pedres. una vegada a els xalets he anat poc a poc fins a Bellús i com no, disfrutant cada baixada al 100%.
desprès he agarrat la senda de la cova negra cap a caseta on  me espera un esmorsaret. en el tram de les arcadetes de Alboi a Xàtiva han posat baranes i han arreglat solsides que se agraeixen ja que hi havien trams perillosos i on els menys preparats o desconeguts solien tindre algun que altre peca'ns.
a la fi 33km mes i esmorsaret a casa.



2 comentarios:

  1. Bona volta, si senyor.;)

    El bar eixe està mes tancat que tancat, de fet he sentit dir que l'amo si veu algún cotxe tanca la porta jajajajajaja.

    El diumenge tenia pensat pegar una volta i estar a casa a hora d'esmorzar... a quina hora eixiu vosaltres???

    ResponderEliminar
  2. Rafa nosaltres eixim a les 7'30,te pots acoplar i per conter de baixar a pla ya ten vas tu cap a casa.lo que vuigues xic.
    jeje que bo l'amo del bar.
    pd. ya me dius algo xic

    ResponderEliminar