domingo, 19 de junio de 2011

Sumacarcer iiiiii Punxant

Hui Diumenge nova eixida ja programada de l'anterior setmana, hui tocava Sumacàrcer i Rafa també  se va apuntar i quedarem a les 7'30. David ha passat a per mi i hem anat a per Jerson, i Rafa acabava de arribar. ja estabem tots i a rodar. Feia bona temperatura i per el camí de la Granja hem pujat cap a Llanera en direcció del camí de l'estopa i que porta fins la primera trialera i on jo me tragat  un matoll per anar massa fort, però sense consecuencies, i un poc mes avant hem passat el barranquet que porta una mica de aigua, de seguit hem seguit pujant fins la rampa de asfalt, un poc empina jejeje.

una vegada dalt al camí de terra que enllaça fins la carretera i que tans sols creuar la mateixa ja encarem la pujada fins la trialera curta. Després hem seguit uns 500 metres i a la dreta agarrem la trialera que porta al riu, ha començat be, però de manera que anàvem avançant anava tapant-se i els regalls de les motos iel fang ens han impedit baixar be, i baix al riu les canyes no ens deixaven casi que passar.





a la fi i ja al riu hem intentat passar-lo i rentar-nos les sabates del fang. ja ens quedava agarrar el camí que ja ens condueix a la ultima pujada i ens deixa ja a les portes de les trialeres.

hem fet la de les abelles i a disfrutar. ahí ha començat el calvari de punxades!! David ha punxat a la trialera, Rafa anava davant i no S'en ha donat, Jerson que baixa mes lent les trialeres ha seguit, i jo i el David hem reparat, ahí la pregunta meua??? David,has mirat si tens alguna punxa???? David, si no hi ha cap. hem muntat i cap avall.

ja a la carretera S'en hem-donat conter de quehavia tornat a punxar i ha pogut seguir a tranques i barraques fins al poble, on jo i rafa hem fet un poc de turisme jejeje.






  i com no? hem esmorzat al Ricardo uns sepionets amb guarnició, che que bo. allí hem comentat la volta jo David i Rafa, Jerson no se ha quedat i ha fet marxa. Després quedava reparar la roda de David i Rafa tenia una càmera de reserva i la hem posat amb la mala sort de que David no havia llevat les punxes i la llançat a perdre, hem intentat posar un parche sense molt de èxit i ja fora del bar ha tornat a perdre aire, miracle!!! Rafa ha trobat una càmera nova a la motxilla. la hem posat i a rodar, cosa curiosa la que ha utilitzat Rafa, una bomboneta de aire que ha plenat de seguida la roda. este xic porta de tot. ja li pot pagar un bon dinar el David. ja solucionat el problema i ja eren 12'15 aprox carretera i manta per Sellent, Franjuan i en direcció cap a Llanera i on hem baixat cap a la Granja i per el camí a Xàtiva, hem estat amb Rafa hasta que ha carregat la bici al cotxe i ja cada una caseta que ja era hora. PD: acceptem donatius per reparar o canviar-li la bici al David, aixi no se pot eixir de casa, càmeres reparades amb 4 i 5 parxes, joc de bieles, joc del basculant, amortiguador trencat, sense desviador i no se si me deixe algo

2 comentarios: