domingo, 12 de junio de 2011

El Mollo de Quatretonda

Hui nova volta,i que volta. a les 7'30 estavem a chulla esperat a Jerson i un altre xic que coneix David, pero no se ha presentat, Jerson ha cridat i ens ha dit que ferem cami que no podia, i yo i David hem pegat a la volta prevista, ja que Rafa no me havia comfirmat res.

 pujant cami de la cova negra he patit un atac de una rantella i he tingut que parar per traurela de l'ull. en aixo el mobil, era Rafa  que se havia despertat i que se apuntava ala volta,em quedat al panta de bellus i poc a poc hen anat,una vegada alli hem esperat un poc a que arribara. i una vegada alli hem continuat ya els tres en direccio a 4-tonda.
hui Rafa ens ha enseñat un cami desde Beniganim a 4-tonda, conegut per el de les vaques.un poc mesavanthe vist uns ambercoquers desprotegits hi hem aprofitat per fer un avituallament.

per al meu gust estaben bons ja, un poc verdets jeje.
en un momentet hem arrivat al poble i ens hem enfilat cap a la puja del ingles,a Rafa li ha agradat eixa puja de formigo, per cert quin desnivell tindra???

una vegada al entrador del Mollo Rafa ens ha dit unaltre lloc per a pujar alli, aixi que com no haviem pujat molt, ale un poc mes, i ara per senda hasta la pista.
una vegada alli i cuant estaba agarrant el gust a baixar!!!!!!  cap a dalt!!!!! molt bona pujada fins la senda que empalma al Mollo i altres sendes.



una vegada alli ens hem posat les protes i cap avall, molt xula la baixa aunque siguent la primera vegada se me ha atragantat algun tram i ja casi al final les forçes als braços  ja se resentien prou, i ha que fer mes trialeres y posarme al dia que falta me fa. de alli hem empalmat una altra que baixa a 4-tonda de nou, mes rapida que l'anterior, pero bonica.
una vegada baix les protes ja sobraen i en direccio a Bellus per esmorsar,esta vegada per no perdre mes temps he anat per la carretera cap a Beniganim on Rafa ha parat a plenar aigua a la font, tot seguit a Bellus i a esmorsar, puff que fam.
Rafa no se ha pogut quedat, aixi que jo i el David si hem fet un pit stop jajaja. hui lli i habia un trombo per alli i antes de anarsen ell hens ha fet un solo jajajaja.



ja despres  per la cova negra cap a Xativa, pero no estava tot. faltaba que David puntxara al cami sant antoni. puffff que tart, es la una. em unflat hi ha pogut arribar a casa i pegarse una bona ducha, ui 49 km mes i a la espera de una eixideta mes.

2 comentarios: