domingo, 23 de octubre de 2011

Territori Comanche " Salines y Ruta Rosa"

Hui, nova volta amb el David i ruta made in Rahamonet. eren les 8'00 i encara era de nit, que barbaritat!!!


 hem començat la ruta per la Llosa pujant cap a santa Anna per fer la senda de les mines, senda bonica! ahi hem vist ja un caçador, un poc mal educat si era. ja acabada esta senda hem anat a buscar les salines, pujant per el penyot ens hem creuat uns bikers. a continuació ja  hem arribat a les salines i fer les primeres, on hem vis un altre caçador que ens ha dit " mal dia heu triat per eixir per açi "
jo, " si no crec que ploga, aixi en ironia " i en diu ell, " no eu deia per que estem caçant per açi " ah!!!!! que son els amos de la serra, pensava jo. bueno anirem per la senda sense eixir-nos no siga que es pensen que siga un conill, ja que per açi li disparen a tot el que es mou. li he dit al David que apretarem i eixirem prompte d'eixa zona, aixi que per el corral de les cabres i fer la senda l'adiestraor de gossos,



que senda mes rapida que acaba al tobogan que va al camí principal, ja per allí hem pujat fins el encreuament de la font amarga i hem baixat en direcció Beneixida, una vegada a la carretera hem pujat  per la famosa ruta rosa ja que Benito en va dir de una senda i tenia ganes de ferla per la bona pinta que tenia, casi que res el ambient que hi havia per allí jejeje ja al entrador de la senda i advertit per Benito m'he quedat blanc quant he vist açò......


però com poden ser tant porcs!!!!! tanta fama que tenen de ser guays, aseats y amb dines... venen a estos paratges per amagar-se i embrutar i embrutar sense pietat. no tinc res en contra dels gays, però un poc de higiene que estem al aire lliure i on poden vorer xiquets tot açò, mocadors, condons, les caixes i per a que  especificar tant, i que fa el seprona al respecte???? res, prohibir que les bikes no vagen per les sendes, però altres poden embrutar a lo burro tot el que vulguen, que poca vergonya.
a David li ha saltat un condó a tota la boca D'expedit de la meua roda trasera, jajajajaja es broma però avant es pot fer la cosa.
 bueno ja passat el verteder la senda molt bonica i molt rapida. m'he quedat amb ganes de mes, esta senda acaba baix l'autovia  i  se ha de passar per un túnel que hi ha.






ja al camí era hora d'esmorzar, però David no volia esmorzar a Beneixida, aixi que cap a Xàtiva a chulla, hem tornat per el mateix lloc fins la font amarga,


per asi hem pujat cap al vertedero de la Llosa on hem baixat, ja depres per un camine't fins casi el hospital de Xàtiva,i per allí cap a chulla. David no podia en la seua alma, li fa falta eixir un poc mes i aixi fer rutes mes llarguetes, no vol dir que esta no valga res. esta molt be per divertir-se.

http://www.endomondo.com/workouts/

2 comentarios:

  1. a saber que ferieu vosaltres dos per la ruta rosa jajajajajajajajaja

    ResponderEliminar
  2. aixo no es diu jejeje pero el tram que fas tens que portar ulls per tots els costats....

    ResponderEliminar