miércoles, 26 de octubre de 2011

Camp de tir, Enans i Santa Anna

Hui una altra eixideta mes, desprès de dinar me vestit i he agafat la bike. en direcció a Notvele, desprès he passat per Annahuir, Aiacor i finalment cap a L'Alcudià on tenia pensat pujar al camp de tir, les nuvolades eren amenaçant i aixi he pensat no anar molt lluny per si les mosques.


aixi que he baixat la pista dels enans que porta fin la seua caseta.
curiosa i bonica caseta que s'ha fet el amo de ella...







ja desprès de fer fotos he continuant i he baixat fins la pirotècnica de Llanera on m'he desviat per anar cap el pla de bombes i on enllaça un camí que porta prop de la Llosa, per allí he pujat cap a Santa Anna i on he anat per fer la trialera free de les antenes.



he baixat I un poc mes endavant he patit una caiguda, ja que he perdut el control de la bici que m'ha portat directe cap un pi i on finalment he caigut, emportant-me tot el colp al genoll i rascant-me la cama.



desprès un poc dolorit he seguit baixat i a el tobogan de la pedra, altra vegada els palets ai mig de la senda, no se qui serà el artiste faller que els posa, però jo ja els he llevat alguna vegada mes. he seguit ja en direcció a Xàtiva a caseta per rentar-me i curar-me les ferides.

una eixida mes, rodadora i ideal per fer entre setmana, llastima de la caiguda..... però son gafes de l'ofici i t'he ensenyen.
http://www.endomondo.com/workouts/26905410

2 comentarios:

  1. si, sempre he tingut curiositat de que si realment viuen alli enanitos, ja que per el tamañ es lo mes logic,pero com no els he vist no eu se.
    no se eu tindre per el diumenge, encara tinc el genoll inflamat.

    ResponderEliminar