domingo, 2 de octubre de 2011

Pedalejant el Constipat

hui i desprès del constipat de esta setmana he pogut eixir i pegar un rulo amb el David, aixo si.... jo anava dopaet jejeje.
he passat a per David a les 8'00, mentre eixia i no he anat provant L'aplicació de endomondo que  m'he baixat per al movil i aixi registrar el recorregut fet. ja tot preparat hem decidit fer unes sendes per a desficiosos i malalts. al pou de Sant Fèlix i a divertir-se, cada vegada me agrada mes baixar per allí


ací el Daivid tot concentrat........
a mi en feia ja molt de mal el cap però no anava a anar-me'n a casa!!!! cap avant... hem anat en direcció del pont Roma, per les arcadetes i el campe't de futbol de Alboi he creuat el riu. lo que son les coses, un mal i el altre amb ganes de jugar jejeje
ací pareix Marco Polo
hem fet el pont Roma a tope i on David ha patit una caiguda,  encara no se  com anat a terra. ja baix li he ensenyat la senda del trene't i poc poc com diuen les gallines a la casa la llum, de allí a Bellús al bar de Ximo a esmorzar, allí un poc mes de dopin per a seguir. che que fam hi havia. ni  li he fet foto al bocata, però es que la ganeta que hi ha no es per a esperar. ací deixe la carta dels bocates per anar fent boca.
de allí ja sols era tornar cap a casa per la cova negra sense mes consecuencies, bueno!!! a un pobre xic nomes li hem pegat un sustet, mira que estar baix de un pi llegint un llibre al costat la senda.... ahiiii.

 ja a Xàtiva hem provat la meua roda a la bici de David per vorer lo del carrusel que te de roda, però el problema es dels rodaments.
bueno, eixida curta però endurera, tampoc estavem hui per tirar coets i he fet esta volteta, a vorer si eixim un poc mes i fem rutetes ja guapes.
deixe el ellaç del endomondo per si voleu pegar una miradeta, hi ha que punxar al dia 3 del calendari.
http://www.endomondo.com/workouts/user/2635293

2 comentarios:

  1. ieeeeee.... aixó diu que vas anar a correr...

    Millorat del constipat i a vorer si quedem el diumenge.;)

    ResponderEliminar
  2. la veritat es que no en vaig adonar,ara ja esta per a la bici, el constipat no hi ha manera de que s'hen vaja,que mala pata tinc.

    ResponderEliminar