martes, 30 de agosto de 2011

Territori Comanche " les tres trialeres"


Ahir dilluns nova eixida, esta vegada havia quedat amb Rafa que passaria a per mi per anar a la Llosa per fer unes trialeres. tenia que ser una eixida curta ja que Rafa tenia que anar a treballar.
una vegada asi anàrem cap a la Llosa, i per alli per el port vell de Càrcer fins les antenes, on comença la primera trialera, coneguda per la senda free de la foia, baixada un poc trencada i tècnica en alguns trams on casi en costa una caiguda.




ja baix i per fer la segon trialera teníem que tornar a pujar, esta vegada passant de les antenes en direcció del repetidor, allí esta la trialera de la foia, mes divertida que la anterior i que li ha agradat mes a Rafa, també allí hem visitat les mil covetes i el sillo del rei.



esta senda acaba al mateix lloc que l'anterior i aixi que per fer la tercera hi havia que pujar també per tercera vegada, aixi que cap a dalt en la mateixa direcció que antes, aunque esta vegada si hem arribat fins el repetidor de televiso, allí esta la ultima trialera de la ruta, hem pujat la bici al llom fins arribar dalt. una vegada allí hem disfrutat de les vistes. trialera mes fàcil aunque un tram un poc solt de pedrols, ja al encreuament hem anat a la dreta i hem eixit casi al mateix lloc de les anteriors vegades.
ja era hora i teníem que tornar cap a Xàtiva i sense esmorzar, ja que Rafa tenia que dinar en un ratet per anar a la feina.





ruta curta, però bonica, una altra vegada tinc que investigar una senda que baixa de la ermita i enllaçar amb una de estes.

2 comentarios: