martes, 16 de agosto de 2011

Primer aniversari del bloc a la Kdd de fira a Xativa

Hui Kdd a la fira de Xàtiva i coincidint amb el primer any del meu bloc am unes 1400 visites..... no esta mal!!! ara espere rebre mes visites.  la eixida era a les 9'00 i jo havia quedat amb Ivan a les 8'30, ja hi havia ambient per el reial de la fira. també he conegut en persona a Miguel Benito i li he presentat a Ivan.


a les 9'00 se ha donat l'eixida en direcció cap al camí sant Antoni i on anàvem a les arcadetes D'Alboi i per allí fins a la font de la cova negra, un poc abans un participant ha sofrit una caiguda en la famosa arrel que hi ha a la senda. comentar que no li ha passat res, però no portava casc i aixo pot costar car.
tot seguit ens hem dirigit cap al merendero Pedró on hem fet el primer reagrupament de gent. la veritat que hem tardat un poc en reagrupar-nos i els que anàvem davant ja ens havíem gelat.


ja desprès hem anat cap a la Quintana i on hem passat de llarg i en direcció de bolvens on hem agafat una sendeta que baixa fins la via de servici.






allí hem tornat a parar per a reagrupar a la gent i també ha segut llarga la parada, allí hem aprofitat jo e Ivan per parlar un poc i fer-nos una foto.
ací estem


ja tots allí i en compañia de la policia local hem anat cap Annauhir i dirigir-nos fins Notvele on ja ens han escoltat els policies fins la arribada, hens han portat per la zona de la bola en direcció del carrer la Reina fins el ajuntament.tambe en este tram un altre participant ha perdut la biela!!!! allí era ja el final de esta Kdd i on ens han obsequiat una camiseta,aigua, fruita i un gel. la eixida un poc suau ja que hi havia gent de diferents nivells, però lo important es eixir, i si es en este tipus de eixides millor.


2 comentarios: