sábado, 20 de agosto de 2011

KDD Topabajo a Sumacarcer

Hui Kdd Topabajo a Sumacàrcer.......... hui ha passat Rafa a per mi amb el seu cotxe on he carregat la bici i ens hem dirigit a Antella on havíem quedat. una vegada allí he descarregat les bicis per carregar-les a un remolque que ha portat Jordi i on ens portaria fins dalt del port on el hem deixat per fer la primera trialera.




trialera guapisima i tota ciclable amb uns trams mes tècnics, cur-ves tancades i alguns escalons. ja baix la ruta continuava i teníem que pujar el port que va a Navarrés,








vaja tela. a mitat port hi ha una font on hem refrescat i hem seguit, també jo he patit una xicoteta pajara que he pogut seguir de seguida, Rafa ha estat amb mi fins dalt.
una vegada allí he anat a buscar la segona trialera, coneguda per ells com la de la Verge, amb un començament prou trencat i on hem tingut en gran esglai de la ruta.

Carles ha patit una caiguda i al parèixer era greu, ja que al traure-lo es queixava de molt de dolor i on el propi Carles ja deia que li S'en havia eixit el os al genoll. l'hem tret fins al camí ja que Jordi tenia que pujar per portar-lo al hospital. allí hem estat un bon rato fins que l'hem pujat al cotxe i el han portat al hospital de Xàtiva.
Ja desprès el grupet que estabem amb ell hem baixat la trialera, però per lo menys jo he baixat ja cagat i desprès de tot lo passat no tenia ganes de caure.
una vegada baix ja era hora d'esmorzar al Ricardo, ja se sap......... un sepionet amb guarnició i molt de all i oli.
aci una camisa dedicada de Miguel Indurain per al bar Ricardo.


ja era tart i feia calor i la tercera trialera de les abelles no donava temps per ferla, aixi que hem anat cap Antella on hem creuat el assut amb les bicis.... una passada. una vegada allí hem aprofitat per pegar-nos un bany al riu que ens ha refrescat molt i on estabem tots pensant amb Carles que ja sabíem que anava a passar per quiròfan, una fisura muñeca i la tíbia trencada, casi res per a la caiguda algo tonta. ara queda que vaja tot be i es recupere prompte per tornar a la bici.



Un fort abraç per a Carles!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario