viernes, 16 de septiembre de 2011

Rulaeta per el riu Albaida

hui nova eixida, ja feia unes setmanes que no eixia i tenia ganes de un poc de diversió sense cansar-me molt, aixi que he pegat una rulaeta per el riu Albaida i Alboi.
he eixit de Xàtiva per el càmping  en direcció a la primera trialera del pou de sant Fèlix i que enllaça amb la de les arcadetes D'Alboi.


desprès de esta trialera he seguit la senda de la cova negra i a la altura de els escalons que posaren de fusta m'he desviat a la dreta en busca de una s'endenta, curta però bonica. lo mes mal es que hi ha pujar a peu fins la cima.


ja baix eixes casi a la font de la cova negra i on jo he tornat arrere cap el encreuament dels escalons i on he anat cap a la dreta a buscar la chopa de Alboi i per allí al mateix poble D'Alboi on he seguit per els camins per pujar cap a trialera del pont roma.

curiosa obra realitzada al final de la senda de L'Andalusa, no se on acabarem. al final totes les sendes asfaltades!!!!!


be una vegada dalt sols era deixar-se caure i disfrutar la baixada divertidisima, a mitat baixada m'he trobat amb açò?????????? pareix un bunker o alguna cosa d'eixes.

be, ja un poc antes del pontet he girat cap a l'esquerra i he fet la sendeta del trene't que porta fins la pinada que esta baix la casa la llum, també he vist als forestals de imelsa que tenien pinta de estar patint allí sentats a l'ombra i amb una taula ben para, jeje.

una vegada allí per la senda de la cova negra fins les arcadetes on he pujat per el polí fins la carretera on he fet la ultima trialera, la que baixa per la muralla baixa del castell i que porta a chulla, per cert!!! he tingut un esglai al xafar un fil de espino que  hi havia de una tanca vella, qui collons la posat ahi!!!! sols ha quedat amb un esglai ja que me havera pogut caure i ferme mal. ja per ahi al jardí a pegar el botet de costum i de ahi a caseta a la dutxa.

2 comentarios: