domingo, 1 de junio de 2014

Salines

Despres de la lesio de la muñica hui he tornat a rodar amb la bike, David havia quedat amb uns amics de Ximo que hui estaba mal. hem quedat a les 8 a la gasolinera i hem decidit fer salines, estos xics no coneixien res de alli, aixi que hem anat cap a la Llosa per la vella nacional, hem bordejat el poble per dalt i hem pujat en direccio a santa Ana, i clar se nota el no rodar. pero se ha pujat igual.
estos xics si es nota que tenen una seguida amb bici i anaven prou be, poc a poc en fare al ritme.
Hem arribat a la entrada del cami i hem buscat les primeres sendes. jo he fet de guia i he anat davant, primera baixa i primera caiguda, crec que ha segut Juan, ha perdut el control i ha eixit per dalt, ha segut poc, un bras raspat. hem continuat les sendes, pero al no coneixer han dubtat un poc en algun tram. despres del primer tram hem seguit pedalejant per la puja de la peña on ja ens porta a les salines, pero sorpresa, David trenca la cadena...... hem parat i li he donat per curarse a Juan per a fer de mecanic, he arreglat la cadena pero he fet un fallo, no pasarla per el desviador, altra vegada a llevar. me Ha ajudat David i ha doblat un eslabo, a la fi he montat be el eslabo i a seguir.
al fi a les salines....


hem pasat les colmenes i en direccio a la casa les cabres, on esta la senda que porta fins el camp de adiestrament dels gosos.



despres hem pujat cap a dalt per fer una altra trialera, la del merendero. ja alli els he comentat que hi havia un poc de desnivell i que anaren en cuidao ja que despres de ploure no hi havia molt bon agarre i portavem molt de fang a les rodes.
hem baixat tots molt be i sense ni un percans.





 ja baix jo volia fer alguna mes per alli, pero un dels xics tenia que estar pronte a casa i hem decidit tornar a Xativa on hem esmorsat a casa chulla jo, David i Edu. despres tocaba neteja de maquina.a la fi, una volteta mes i coneixer gent nova. hem comentat en anar la semana que be a suma a per un sepionet i enseñarlos algo de per alli.


es unic el tito David, 1000 usos jajajaja


No hay comentarios:

Publicar un comentario