domingo, 8 de junio de 2014

Sumacarcer

De nou una altra eixideta hui diumenge, hem quedat a les 7:30 al raval on hem eixit jo, Ximo,Edu, David i Ruben per fer Sumacarcer.
feia una bona temperatura, i hem eixit de Xativa cap al poligon per buscar el camide la Granja, on creuem el riu antes de arribar al poble, despres continuant per arribar a Llanera on hem pujat direccio a la pirotecnica i despres al estopa.
hem pujat poc a poc per arribar al barranc on hem fet la primera trialera prou rapida i sense problemes.
Ja pasat el barranc hem seguit pujant per dirigirnos a la carretera que va a Anna, hem pujat el antiu cami de terra per buscar una nova trialera.

cap a baix i a divetirse.
ja al cami hem seguit uns metres per ferles trialeres que porten al riu. hem baixat i casi al barranc hi havia un arbre tallat i hem bordejat eixe tram. no seria la unica sorpresa ja que el pas estaba molt tapat i ens ha costat plenarmos de arrapades i fang, pero no ha millorat molt.


els tobogans estaben prou estropeats i hem pasat sin pena ni gloria per arribar al riu on el hem creuat.
poc que dir de eixe tram sols que dos caigudes tontes sense mes de Ximo i Ruben.despres hem seguit la marxa i hem comentat de buscar una alternativa a eixe tram, ja mes prop de Sumacarcer hem pujat la unltima rampa per arribar dalt del tot.
havia comentat de fer la dels dinosaures pero eren les 10 i hi havia fam, hem fet la florida i hem començat divertinos, fins que David ha patit una caiguda que li ha raspat el braç.
hem seguit baixant i poc antesde arribar david ha tornat a patir una nova caiguda i de nou el colp al mateix lloc.

ja baix al poble  hem anat al bar  Ricardo a per el premiat sepionet, tipic al bar i de la volta.hem esmorsat com a un general, aunque ha segut un poc curt, ja que ami me agra recrearme un poc mes. despres de eixir del poble hen anat en direccio a Sellent i ja he sentit les primeres molesties i me despenjat, al pasar sellent hem pujat per la senda de franjuan on he patit un bon tiro als isquios i tingut que parar urgentment, no podia ni mantindrem de peu del dolor.
me ha pasat un poc i he pujat a peu per vore si se me pasaba del tot pero ja era costant el dolor, aunque me pujat a la bici i he seguit com he pogut.
ja en arribar a Rotgla hem buscat la Ganja i de nou per el riu a Xativa o ja he arribat amb uns dolors  i sense poder pedaletjar agust.
tinc que rodar mes per posarme be, aunque no tinc molt de temps.
al final una volta agradable sense lo patit per mi, no se els km que hem fet ja que la aplicacio del movil no ha funcionat be.
la proxima semana mes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario