domingo, 8 de diciembre de 2013

Quatretonda, pista de pla de corrals

Hui i conforme vaig quedar en la ultima eixida, he fet la pista de Pla de Corrals per Quatretonda.A les 8:00 he pasat a per David i rapidament cap el cami sant Antoni per anar a la senda de les arcadetes de Alboy, la boira era molt densa en arribar al riu. De manera que anaben pedalejant la boira era cada mes densa i a la altura de la cova negra fins i tot pareixia que plovia.
En ganes de arribar a Bellus per tindre sol, ens hem decepcionat. continuaba la boira, per dalt de la presa hem pasat per anar a buscar Beniganim i com no, mes boira. la veritat que ja anaben chopats i ja apleguant a Quatretonda ha començat a trencar la boira i el sol fa acte de presencia, per alli a pujar la planisa on hem pujat a bon ritme.
Ja dalt, venia lo millor.... baixar. ja feia temps queno la feia i me divertit molt baixant, a mitat baixa David ha punxat, sense mes contratemps hem seguit fins a Pla, on hem vist que els bars estaben a tope ja. aixi que hem seguit i en Bartxeta hem parat al bar dels caçadors on hui hi havia foc per fer torra, que bo!!!!
hem estat un ratet torrant el enbutit i la cançalada per despues entrar i arrasar tot lo de la taula.... portaba mes fam que un lladre, jejeje
despres de el cafe a la martxa, cap a Xativa per Llocnou, la protectora i finalment a Xativa.
44km mes al sac, a vore si aixi en pose ja fort que ganes tinc.
hui no he posat fotos ja que no tinc el cable de la camera, a vore si dema les pose.

No hay comentarios:

Publicar un comentario