domingo, 15 de diciembre de 2013

L'Olleria-Bellus-Xativa

Hui ruteta tranquileta, a la hora de costum hem eixit de casa. hui tocaba anar a Olleria.
Hui la sensacio de fred era menys que la de altres setmanes, aunque un poc de vent a primera hora que ha desaparegut rapidament.
Per el cami la bola hem anat cap a Notvele, despres hem buscat el cami de servici que porta als chalets de la zona de Canals. hui no hem apretat molt ja que tambe ens quedaba el port vell de Olleria, on hem arrivat. que dir de esta pujada..... bona, hui la he fet tranquil, aunque en veia be per fer algo mes, pero tot al seu moment.
Ja dalt del port unes fotos....



Me sentit be i habera pujat a les creuetes, pero les sendetes tambe estan xules, hem pensat. Icom no tot te que ser patir ens hem divertit per les sendes fins al asfalt.

per alli baix ja es veia un poc de boira pero com anavem avançant cap el mas del salido hi havia mes, tram que tambe es molt divertit i molt rapit. bona reforma que han fet al mas, me ha agradat molt com se ha quedat, aunque no he pogut fer fotos.



tot seguit hem anat cap a Bellus per buscar la senda de la cova negra, on hui hi havia un monto de gent hui caminant i on tambe ens hem creuat amb un bon grapat de bikers. a medida que anabem avançant el sol fea acte de presencia.
ja en les arcadetes de Alboi per la senda que va al camping de Xativa i on hem anat a esmorsar a chulla. a la fi 30km mes al sac i bones sensacions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario