domingo, 29 de diciembre de 2013

Diversio a la Kimtana i Hanibal

Hui volta de diversio, hui ja heu teniem previst que seria una pachangueta i diver-nos.
hem heixit a les 8.00 i no feia molt de fred, antes de eixir de Xativa hem vist a Piera, amic nostre de infinitat de rutes, que va deixar este esport per fer lo que mes li agradaba, el trial.
me alegrat molt de vorelo de nou, aunque no per compartir ruta.
bueno, hem anat per el cami de la bola fins Notvele en direccio a bolvens, on hem pujat per el cami te terra, molt de caçador hui per alli, hem fet la senda cap amunt fins els tarongers on hem buscat la pujada que va fins les trialeres. bona pujada.



Una vegada dalt hem buscat la trialera i cap a baix, feia molt de temps i he vist que la gent fa senda on no deu i mes que senda pareix una autopista. contenplant el mal que fa la resta, David se ha adelantat i baix no se quina senda a fet, jo he fet la divertida aunque esta tapa i camp a traves me ha costat buscar l'altra on me estaba esperant.







ja al barranc hem seguit divertin-nos i aixi arribar a la font de la quintana on hem fet mes fotos.




maedew que cares!!!!!!!!
Despres de fer el gamba per alli, hem pujat a la bici i hem acabat la quintana, al merendero Pedro hem pensat de fer Hanibal i rematar la diversio, la pega es pujar el port de Bellus per el trafic.
hem pujat i a la cantera hem agarrat el cami que ens porta a la senda, el cami chulo, faria km i km de estos.



senda bonica i endurera, pero curta. que hi ha que fer.
hem baixat cap a Bellus per buscar la cova negra on hui hi havia prou gent, i es que el dia es radiant. ja a les arcadetes de Alboi i per la senda que porta al camping a Xativa. hui no hem esmorsat ja que jo tenia coses que fer. en resum, dia divertit, bon dia i bona compañia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario