lunes, 7 de abril de 2014

Salines

Hui dilluns i bon dia volta en bici, en vaig quedar en les ganes ahir i hui me vengat. eren les 17:00 en punt i la calor era guapeta, tenia ganes de salines i cap alli he anat. per el poligon de Xativa cap al plaza mayor on he agafat un poc de carretera fins la pedania de Sorio.

despres per camins de horta i bordejant el canyoles fins el cementeri de la llosa, per alli a buscar el antiu verteder que puja a la font amarga, un poc antes me desviat per anar cap la primera trialera que va desde la quadra de les cabres fins el centre de adiestrament,


 ja feia un monto de temps que no pasaba i me divertit com sempre, despres he pujat direccio font amarga pero me tornat a desviar a la dreta per fer una altra trialera que comensa desde un xicotet merendero que hi ha dalt la lloma i baixa fins el antiu camp de tir de les salines.

ja baix, era hora de pujar cap a la font amarga i pujant me trobat un biker un poc despistat per alli, hem parlat ali un poc i li he recomanat un parell de baixades que no sabia. despres he arribat fins la font amaga i he pujat per els xalets que porten cap el antiu verteder.

despres he creuat la carretera i per el cami fin el pont del hospital on jahe seguit per la carretera i me permitit clavar tota la maquinaria posible i me rebentat les cames fins a casa.

a la fi 20km i espere ja anar sumant i fer voltes pendentsi mes exigents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario