jueves, 10 de abril de 2014

Pou de sant Felix, pou de Bellus i Quintana

hui nova eixida amb la burra, no tenia molt clar si fer km o fer algo de trialeres, he optat per la segon, ja que en falta un poc mes de tecnica a les baixades.
he eixit en direccio al camping en busca del pou de san felix.

senda molt bonica per a gaudir, no he estat molt fi hui alli, i me trobat torpe en algun tram i en la curva imposible.
ja baix he seguit la senda cap les arcadetes , cova negra, casa la llum i direccio a Bellus. me dirigit a pujar per el pou i valla tela, no me enrecordava de aixo, he patit una mica pero he pujat fins dalt de una tira, despres per la senda fins arrivar a la altura de la cantera. tambe tecnic eixe tram.


ja venia la trialera bona i he baixat prou be, en algun tram he baixat ja que no eu tenia clar i el cansanci fisic tambe jugaba en contra,  a la fi me divertit prou alli..


despres me dirigit cap a la quintana on he seguit pujant fins arribar al pou de frances, on he seguit el cami i me desviat per el barranc de bolvens on he baixat el tram xicotet de senda i que porta fins la via de servei. he seguit fin la redona i alli ja li pogut clavar el plat gran i posarme a Xativa en poc de temps, on me trobat la sorpresa de que estaba ploguent, poca cosa pero ideal per refrecarme fins a casa.
hui 25km mes auque treballats i de sendero. el proxim dia fare pista i algun km mes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario