miércoles, 8 de septiembre de 2010

els camins del manzano

bueno hui dimarts me decidit ya fer una eixideta,despres del paro de agost,hui he quedat amb santi y dos xics mes que hem arreplegat sobre la volta,hem eixit de xativa cap a genoves y hem pegat per el port de beniganim hasta mitat port que entra un caminet y ens puja fins una vella cantera,la puja ha segut de carrasca,tant que el genoll de me ha resentit y he tingut que pujar un bon tros a peu,una vegada dalt hem disfrutat un poc de les vistes y per desgracia tambe els incendis que estaben actius.
la baixada se ha fet curta,tambe era cami sense ninguna complicacio,hem arribat altra vegada al port de beniganim,pero ya dalt ... hem baixat per uns camins amb cambis costans,puja/baixa... hem arribat fins la via de tren que va de xativa/alcoy y per ahi hasta la presa de bellus,on fea una olor insoportable.
la tornada a casa per on es de costum,senda de la cova negra,arcadetes y cami san antoni.ens hem creuat en un monto de bikers per este tros tant concurrit,al final la volta sense incidens.lo unic a lamentar els incendis ya que me ha donat molta impotencia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario