domingo, 27 de marzo de 2011

Despes de la pluja,arriba la calma

Hui i al fi de la pluja, ens ha tocat el torn de pegar pedals. Hui ha decidit David la ruta ja que com es de costum, no tenia la bike per a molt, desgast de neumàtic, cadena reparada, desviador a punt d'esclafir i alguna cosa mes que no m'ha dit.
Aleshores, he passat a per ell i cap a la Quintana, no era pla d'anar a Sumacàrcer. Eixint ja de Xàtiva hem vist a Jerson que estava sol i avorrit d'esperar, aixi que s'ha unit, millor mes companyia!.
Després d'eixir de Xàtiva hem anat en direcció Bolvens i pujat per asfalt evitant el fang que hi havia a l'altre camí de terra, fins arribar a la lloma de Gonçalo on comencen les trialeres. Una vegada allí, cap avall i disfrutar de les trialeres.





Jerson no està acostumat a tot açò i ha patit un poc. Quan hem arribat a la font de la Quintana hem plenat aigua, hem seguit per la senda per el merendero Pedró on hi havia un inquilí dormint amb la seua moto al ras ( això sí que és dormir a la fresca) que no hem fet foto per respecte. hem continuat per la Cova Negra en direcció Xàtiva. com ja vaig posar l'altre dia hi havien reparat alguns trams de senda i uns escalons que en sentit a Xàtiva, molesten un poc i mes avant ja passant les arcadetes també han reparat un tram, però se han deixat unes estaques de fusta que estan perillosament posades i on pot haber una desgracia. Ja en Xativa he anat a  casa chulla a pegar un mosset I comentar la volteta I riure'ns un poc, ja que Jerson ha bolcat la cervesa anant-me tota cap a mi. a la fi hem rodat que era el objectiu I passar-ho be, la pròxima setmana tenim prevista la eixida cap a Sumacàrcer I fer la senda de les abelles,segurament Jerson s'apunte, vorem com queda la cosa.

2 comentarios:

  1. Estes properes setmanes estaré liat amb la matinal de motos de bocairent....a vore si en passar eixos dies m'ensenyeu la senda eixa de les abelles.;)

    ResponderEliminar