domingo, 9 de enero de 2011

Quintana Diferent!!!

Hui tocaba eixida,el David me crida per eixir hui y ahixi ha segut,hem eixit a les 8'00 y no feia fred,estaba encara entre dos clarors  y hem pegat cap a Novetle en direccio a Bolvens
una vegada alli hem decidit entrar per el cami de terra y buscar la finca de Pallars per la senda que hi ha al final,la senda un poc tecnica y algun tramo hem pujat a peu,asi esta el David posant jeje

una vegada en la finca hem anat a buscar la rampa de la manivela,pero antes de arribar hem vist unes rodades y hem seguit avore fins on anaven.... sorpresa.... una sendeta.la hem investigat y esta xula y puja fins el començament de els tobogans.
una vegada alli dalt a disfrutar baixant,y un poc mes avant hi havien uns bikers y just darrere de un de ells ha patit una caiguda sense consecuensies,els companys el han esperat y nosaltres hem seguit y hem fet tobogans fins al barranc y evitant els escalons fets a l'altra banda.mola mes ya que els togogans son de la pota el macho y hem disfrutat un monto baixant-los,no he parat ni a fer fotos,que barra tinc. un poc mes avans en la casa del pastor hem vist a Paco y un amic y ens hem parat alli un poc en ells comentant la volta.
just alli han arribat els bikers de abans,y que arribada!!! el primer se ha pegat un ostion xulo pero no se ha fet res,no era el seu dia ni molt menos... ells han pegat davant y al moment nosaltres,hem arribat fins la font y altra vegada els bikers .... esta vegada repostant,hem seguit y Paco y cia han vingut juns fins la senda que entra cap a la antigua pedrera y on ells han seguit el cami. un poc avans hem fet unes fotos.

molt bon element este xic,hem coincidit en alguna eixida tambe.yo y el David hem arribat fins la carretera, el David un poc cansat me ha dit de anar a esmorsar a Bellus per la cova negra y deixar la de Hanibal que voliem fer y que es fa desde la cantera de la serra grosa,aixi que cap alli,no hem perdut temps y a esmorsar...jo jo que bocates hens han preparat en Ximo.

la cara de David es un poema jeje,despres simplement cap a casa per la cova negra,arcadetes y pujar el poli fins els pilons de Bixquert,hem pasat per chulla y de ahi al jardi del bes a pegar el bot de sempre,y de alli a caseta a la ducha. una eixideta divertida hui,he disfrutat.ara a esperar la proxima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario